Beoordelingen van Grill Bar De Mazzel Weesp

Recente recensies van Grill Bar De Mazzel Weesp

5 sterren na 71 reviews

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima te doen. Eerdere bezorging dan aangegeven. ๐Ÿ‘๐Ÿป Had graag wat meer uiensaus gehad.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit en goede levering!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma zoals altijd heerlijk. De patat daarentegen was amper gebakken en daardoor vet en slap. Jammer

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zoooo lekker

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij genieten iedere keer weer van de spareribs. Omdat ze zo lekker zijn hebben we er nog maar net genoeg aan.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarmaschotel was prima. Bezorging duurde echter langer dan een uur (19.45u), terwijl in de mail werd aangegeven 19.30u wat 50 minuten geweest zou zijn. Bij de bestelling kon ik kiezen voor zo snel mogelijk รณf 19.15u wat 35 minuten zou zijn. Ik vraag me dan af wat โ€œzo snel mogelijkโ€ betekent.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon zoals het hoort. Spareribs heerlijk zacht en smaakvol. Snelle & nette bezorging.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke spareribs gegeten. Bezorging was op tijd.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd helemaal prima. De cheesecake was ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling gedaan om 1900 en zou bezorgt worden 1950 dat was voor ons prima Maar helaas zonder belletje of ander bericht was het onderhand bijna 2030 terwijl ik aan de telefoon met de mazzel was ging bij mij de bel. Wil niet zeuren in coronatijd maar het wel even gezegd hebben Eten was goed Mvg

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, wat ons betreft de beste in weesp. Vlees valt werkelijk van het bot af zo mals.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en we genieten ervan :)

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging, vriendelijk personeel.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging voor op een vrijdagavond, patatjes waren lekker warm bij aankomst en de ribs heel zacht.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op de tijd die ik gevraagd had. ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarma schotel en de Kippenvleugels ook erg lekker en netjes op tijd bezorgd.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat er nog maar voor 2 personen zoete spareribs waren in plaats van de bestelde 4 personen. Dit gewijzigd naar shoarmaschotels. De aardige bezorger bracht de maaltijden op tijd en heerlijk warm. Voortaan iets vroeger bestellen, want de spareribs worden steeds gewilder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijk bezorgd & goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig optijd bezorgd. De spareribs waren erg lekker en ook goed warm.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en weer heerlijk en goed verzorgd we hadden toch weer gekozen voor de Argentijnse sparerib schotel voor 2 pers. Maaltijd was ook goed warm. De blijft een favo van ons bij de Mazzel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen klachten....alles zoals beloofd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip spareribs 4 stuks hadden wel iets meer mogen zijn.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier met enige regelmaat en altijd is het weer heerlijk! We hoeven ook niet meer op te schrijven dat we liever hebben dat er geklopt wordt ivm slapend kind. Altijd netje tikken op het raam! Heel fijn! Dank jullie wel

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. Al jaren lang een prima kwaliteit. Ook een dik compliment voor de bezorger. Wat een nette jongen was het. Top ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Argentijnse sparerib was heerlijk wij hebben gesmuld en netjes op afspraak geleverd. Dit is gaan wij echt nog eens bestellen hoor! Portie was groot genoeg! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle, aardige en Coronaproof bezorging. Kapsalon en spareribs waren heerlijk. Vlees valt zo van het bot af en de smaak was ook goed. Niet teveel en niet te weinig eten. Prima als altijd. Ga zo door.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, prijs kwaliteit goed. Spare ribs waren top, vlees viel van t bot zoals het hoort!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles weer heerlijk, alleen jammer dat het blikje cola was vergeten, daarom bestel ik juist via jullie site!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verreweg de lekkerste spareribs uit Weesp!!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en werd sneller bezorgd dan gezegd was ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, spareribs vielen letterlijk van t bot af. Friet was lekker knapperig. Verheug me nu al op de volgende keer dat we gaan bestellen ๐Ÿ˜…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer warm en goed op smaak Het werd gebracht binnen 50 minuten

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

OP tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Eten was goed warm. Gratis frisdank erbij. Top !!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vlot bezorgd. En het eten was heerlijk

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm En werd vrij snel bezorgd met in achtneming van de coronaregels Zoals altijd , erg tevreden

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kapsalon en shoarma. Aardige bezorger.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super. Het eten was warm. De aflevering volgens de opgegeven tijd. afgeleverd volgens de richtlijnen. Gaan we zeker vaker doen.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom voortreffelijk, heel goed warm en de kwaliteit zoals gewend. Enkel bezorging was dit keer niet goed, ik had al vroeg besteld voor 19:30 maar de bestelling was ergens verloren gegaan. Rond 19:45 gebeld en toen was het er ook zo, maar wel een beetje slordig.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd en keurig optijd bezorgt ga zo door

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon, shoarma schotel en broodje shoarma smaakte goed. Snelle en nette bezorger. Goed verpakte maaltijden.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam veel later als aangeven, dit kan gebeuren door drukte. Bestelling was niet compleet, werd na telefoontje nageleverd. Waaronder patat die direct richting vuilnisbak kon. Slap en vet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd en was heerlijk. Eten hebben we zelfs even moeten laten afkoelen zo warm was het nog. Altijd weer goed!!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en lekker warm bezorgd

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Top van De Mazzel. Eten kwam bijna op de tijd die ze hadden aangegeven. Dus super. Hier zit een tevreden klant!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de grote drukte konden ze helaas niet bezorgen op de gewenste tijd. Wel netjes gebeld dat het later ging worden. De shoarma was echt heerlijk, gaan we zeker nog een keer doen!!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed op temperatuur en netjes op tijd. Ook volgens de regels afgeleverd aan de deur. Gaan we zeker nogmaals doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snel geleverd

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had extra pita broodje bestel kreeg er als nog maar 1 en kipwas ook erg weinig wat ik van jullie niet gewend ben

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijgeleverde bakje met salade moet kwalitatief beter. Komkommer, sla en tomaat kleiner gesneden, en graag papieren servetjes bij de bestelling meeleveren, 2 stuks per bestelling of per persoon.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb spareribs voor twee personen besteld. Toch opgemerkt dat je dan minder krijgt dan wanneer je twee porties los besteld. Spareribs en patat zijn goed. De salade hoeven ze niet meer mee te sturen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Valt helemaal niets op aan te merken.