Beoordelingen van Grill Bar De Mazzel Weesp

Recente recensies van Grill Bar De Mazzel Weesp

5 sterren na 34 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Argentijnse sparerib was heerlijk wij hebben gesmuld en netjes op afspraak geleverd. Dit is gaan wij echt nog eens bestellen hoor! Portie was groot genoeg! 😋😋

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle, aardige en Coronaproof bezorging. Kapsalon en spareribs waren heerlijk. Vlees valt zo van het bot af en de smaak was ook goed. Niet teveel en niet te weinig eten. Prima als altijd. Ga zo door.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, prijs kwaliteit goed. Spare ribs waren top, vlees viel van t bot zoals het hoort!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles weer heerlijk, alleen jammer dat het blikje cola was vergeten, daarom bestel ik juist via jullie site!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verreweg de lekkerste spareribs uit Weesp!!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en werd sneller bezorgd dan gezegd was 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, spareribs vielen letterlijk van t bot af. Friet was lekker knapperig. Verheug me nu al op de volgende keer dat we gaan bestellen 😅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer warm en goed op smaak Het werd gebracht binnen 50 minuten

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

OP tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Eten was goed warm. Gratis frisdank erbij. Top !!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vlot bezorgd. En het eten was heerlijk

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm En werd vrij snel bezorgd met in achtneming van de coronaregels Zoals altijd , erg tevreden

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kapsalon en shoarma. Aardige bezorger.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super. Het eten was warm. De aflevering volgens de opgegeven tijd. afgeleverd volgens de richtlijnen. Gaan we zeker vaker doen.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom voortreffelijk, heel goed warm en de kwaliteit zoals gewend. Enkel bezorging was dit keer niet goed, ik had al vroeg besteld voor 19:30 maar de bestelling was ergens verloren gegaan. Rond 19:45 gebeld en toen was het er ook zo, maar wel een beetje slordig.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd en keurig optijd bezorgt ga zo door

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon, shoarma schotel en broodje shoarma smaakte goed. Snelle en nette bezorger. Goed verpakte maaltijden.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam veel later als aangeven, dit kan gebeuren door drukte. Bestelling was niet compleet, werd na telefoontje nageleverd. Waaronder patat die direct richting vuilnisbak kon. Slap en vet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd en was heerlijk. Eten hebben we zelfs even moeten laten afkoelen zo warm was het nog. Altijd weer goed!!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en lekker warm bezorgd

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Top van De Mazzel. Eten kwam bijna op de tijd die ze hadden aangegeven. Dus super. Hier zit een tevreden klant!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de grote drukte konden ze helaas niet bezorgen op de gewenste tijd. Wel netjes gebeld dat het later ging worden. De shoarma was echt heerlijk, gaan we zeker nog een keer doen!!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed op temperatuur en netjes op tijd. Ook volgens de regels afgeleverd aan de deur. Gaan we zeker nogmaals doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snel geleverd

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had extra pita broodje bestel kreeg er als nog maar 1 en kipwas ook erg weinig wat ik van jullie niet gewend ben

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijgeleverde bakje met salade moet kwalitatief beter. Komkommer, sla en tomaat kleiner gesneden, en graag papieren servetjes bij de bestelling meeleveren, 2 stuks per bestelling of per persoon.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb spareribs voor twee personen besteld. Toch opgemerkt dat je dan minder krijgt dan wanneer je twee porties los besteld. Spareribs en patat zijn goed. De salade hoeven ze niet meer mee te sturen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Valt helemaal niets op aan te merken.