Beoordelingen van Grill Bar De Mazzel Weesp

Recente recensies van Grill Bar De Mazzel Weesp

5 sterren na 10 reviews

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Top van De Mazzel. Eten kwam bijna op de tijd die ze hadden aangegeven. Dus super. Hier zit een tevreden klant!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de grote drukte konden ze helaas niet bezorgen op de gewenste tijd. Wel netjes gebeld dat het later ging worden. De shoarma was echt heerlijk, gaan we zeker nog een keer doen!!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed op temperatuur en netjes op tijd. Ook volgens de regels afgeleverd aan de deur. Gaan we zeker nogmaals doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snel geleverd

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had extra pita broodje bestel kreeg er als nog maar 1 en kipwas ook erg weinig wat ik van jullie niet gewend ben

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijgeleverde bakje met salade moet kwalitatief beter. Komkommer, sla en tomaat kleiner gesneden, en graag papieren servetjes bij de bestelling meeleveren, 2 stuks per bestelling of per persoon.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb spareribs voor twee personen besteld. Toch opgemerkt dat je dan minder krijgt dan wanneer je twee porties los besteld. Spareribs en patat zijn goed. De salade hoeven ze niet meer mee te sturen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Valt helemaal niets op aan te merken.