Reviews from Grill Bar De Mazzel Weesp

Recent reviews

5.0
Robin
Yesterday

Het was heerlijk, we hadden dit keer drie verschillende gerechten en stuk voor stuk erg lekker.

Bianca
26 September 2022

Patat was duidelijk voor een 2de keer gebakken. Vlees was taai. Heb t grotendeels weggegooid. Echt zonde van t eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gina
21 September 2022
Maryse
17 September 2022

Wederom heerlijk gegeten! En wat een fijne bezorger. Netjes, geduldig en ook nog eens terug fietsen voor iets wat vergeten was. Had absoluut niet gehoeven. Topper ben je!

Ebi
16 September 2022

snel en lekker

Wilma
11 September 2022

Het eten is erg lekker maar als je een tijd afspreekt dan verwacht je dat het om die tijd komt. Had om 6 uur afgesproken en om 10 voor half 6 was het eten er al. Kon het moeilijk terug sturen want de bezorger kon er niets aan doen. Maar het zou erg prettig zijn als het op de afgesproken tijd komt en niet 3 kwartier vroeger. Want zo vroeg hadden we nog geen trek.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Bruin
11 September 2022

de kwaliteit van het eten was top en goed verpakt. De bezorging van ook goed. echter laat de gaat wel weten als je later levert dan afgesproken was. verder was alles top.

Yolanda
27 August 2022

Bestelling geplaatst, nooit gekregen. Dus nooit meer zal ik bij Mazzel bestellen.

Rein Vaane
26 August 2022

Niets bezorgd. Gebeld: alleen voicemail. Kom hier morgen op terug.

Vormer
25 August 2022

De kebab, was geheel rood van binnen dat kan echt niet. Rare sealing bakjes waardoor het vlees op een verkeerde manier smoort. Sla was erbarmelijke. Vraag me af waar de hoge reviews vandaan komen

Patricia
22 August 2022

Echt heerlijke spare ribs! Een aanrader 👍🏻

Ans
15 August 2022

Heerlijke shoarma en super warm allemaal.Vriendeliijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steur
13 August 2022

Saté en spareribs waren erg goed ! Salade stelde niet zo veel voor en patatjes waren matig daarom geen 5 sterren .Verder echt prima!Bezorging was prima op tijd . Dus zeker voor herhaling vatbaar .

Guido
8 August 2022

het eten was heerlijk alleen de delivery duurde iets langer dan dat we van hen gewend zijn

Remco
2 August 2022

Erg goed eten lekker en vers

Bertha
1 August 2022

Als je echt trek heb, moet hier niet bestellen. Het is altijd minimaal 1uur tot 1,5 uur wachten, je krijgt wel echt een lekker gerecht om te eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tineke Kreeft
27 July 2022

De shaslik was droog, niet lekker.

André
22 July 2022

Heerlijke spareribs!

Astrid
21 July 2022

Altijd goed

Linda Schepemaker
18 July 2022

De sla had iets knapperiger gemogen maar de shoarma en spareribs waren TOP!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
17 July 2022

Heel tevreden! Altijd super snel en super lekker.

T. Johannes
13 July 2022

Is altijd goed.

Sal
9 July 2022

Twas weer heerlijk.

Peter de bruijn
6 July 2022

Hadden zoet besteld .krijgen hot jammer!was niet mijn smaak.

Hans
26 June 2022

Half uur later dan opgegeven. Zou fijn zijn als ze even gebeld hadden dat het later werd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.j.
24 June 2022

Eten was lekker Heb er dik 1,5 uur op gewacht.

Alexander
24 June 2022

Great quality for nice price! And very fast delivery.

guido
24 June 2022

snel, een heerlijk eten

Burggraaff
16 June 2022

Picobella

Wamsteeker
6 June 2022

Duurde anderhalf uur, tussen bestellen en bezorgen. Dat is veel te lang!!!! Dit was dus de laatste keer

Franka
6 June 2022

Op tijd bezorgd en de spareribs waren heel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susan
4 June 2022
G.
3 June 2022

heerlijk eten en snelle en goede levering.

Jeffrey
28 May 2022
cornelis Rademaker
27 May 2022

niets aan veranderen prima zo

guido
23 May 2022

snelle en goede levering, van goed kwaliteit eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob veenendaal
22 May 2022

Was erg lekker en goed warm perfect 👍

Guido
20 May 2022

de kwaliteit van het eten is heerlijk. en de bezorg tijd was ook erg snel.

Anoniem
16 May 2022
Dave
15 May 2022

Ondertussen vaste klant hier geworden. Altijd zeer goed! Spareribs schotel kan geen enkele andere tent aantippen, flinke porties en saus. vlees glijd altijd van het bot af. Vandaag tijdstip van leveren opgegeven, op de minuut was het binnen, dus nu was het tijd voor een goede recensie vanuit mijn kant, TOP!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke
6 May 2022

Dit waren de beste en lekkerste spare ribs die ik ooit heb gegeten!

Jeffrey Groen
2 May 2022
Wouter
29 April 2022

2 uur moeten wachten op onze bestelling. Niet normaal voor een 2 bakken shoarma.

Guido
29 April 2022

snelle warme en heerlijke levering van het eten

Steffan
26 April 2022
Dennis
18 April 2022
Rob Veenendaal
3 April 2022

Was erg lekker en goed warm perfect

Steffan
25 March 2022

Super lekker net als altijd al jaren de enige en de beste shoarma in weesp en omstreken ...

G.J.Schultz
22 March 2022
Klijn
21 March 2022

Prima voor elkaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guido
18 March 2022

snelle levering, en het eten was heerlijk.

Job
10 March 2022
Dennis
6 March 2022
Nick
1 March 2022

Bezorging op afgesproken tijdstip, eten was lekker!

Sandra
28 February 2022

Bezorging was snel en kwaliteit van het eten is fantastisch👍

Johan V
24 February 2022

Op tijd bezorgd, goed warm en prima verpakt. Aardige bezorger. Goede shoarma en spare-ribs (goede gare spare-ribs); beste van de streek! Tips: 1. Voor shoarma via website bestelling, slechts keuzemogelijkheid uit twee sauzen in plaats van drie (drie sauzen wél mogelijk voor spare-ribs). 2. Haal opdringerige 'vooraf fooi-mogelijkheid' weg van bestelsite. Fooi wordt aan bezorger gegeven en natuurlijk pas bij bezorging!

Gillox
13 February 2022
HvL
12 February 2022

Héérlijke shoarmaschotel gegeten.

Maarten vd veer
9 February 2022

Alles god gedaan 👌

Wilma
6 February 2022

Smaakte goed maar was niet erg warm. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Floor
5 February 2022

Ik wacht nog steeds op het recept van de heerlijke spareribs........

Pieter
31 January 2022
Pieter
24 January 2022
Wilma
9 January 2022

Smaakte weer lekker en op tijd bezorgd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laïla
9 January 2022

Het heerlijke eten werd en nog voor de verwachte bezorgtijd gebracht en was ook nog goed heet en het was ruim voldoende.....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjaak
9 January 2022

eten keurig op tijd, ruimte porties, keurig verpakt en bloedjeheet op mijn bord en uitstekende kwaliteit . Echte aanrader !

Martin
1 January 2021
Kirsten
27 December 2021
R
21 December 2021
cornelis Rademaker
20 December 2021

niets op aan te merken goed eten goede bezorg[ng

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter de bruijn
19 December 2021

Goed verzorgd en lekker warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob veenendaal
11 December 2021

Erg super lekker en goed warm en op tijd super goed

Marcel
11 December 2021

Zoals gewoonlijk weer prima eten

Gina
5 December 2021
Melvin
30 November 2021

Shoarma was iets te hard gebakken en had een groot broodje besteld naar mijn idee was het minder dan de vorige keren.

Corrie Fokker
29 November 2021

Lekker eten en goede bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dju
28 November 2021

We hebben om half 3 eten besteld met de vraag om het om 8 uur te bezorgen. 20:20 stond de bezorger voor de deur. Dit is echt iets waar jullie aan moeten werken aangezien dit niet de eerste keer is dat het gebeurt.

Hubert
28 November 2021

Heerlijk gegeten!!!

Stefan
26 November 2021

Hoi! Helaas was het deze keer wat minder jongens. Spareribs waren lekker van smaak maar jullie waren de knoflooksaus vergeten. Daarnaast duurde het erg lang (ruim anderhalfuur)… niet van jullie gewend. Knoflooksaus nagebracht maar toch beetje jammerZ

Marga
16 November 2021

Bezorging duurde wel wat lang, maar het eten was super 😁

Pris
16 November 2021

Was weer lekker ! Cola vergeten helaas!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Valentina
7 November 2021
Johan
1 November 2021

Was erg lekker. En snel gebracht.

Mina
29 October 2021

Was lekker :)

KB
27 October 2021

Heerlijk, moest het eten bijna laten afkoelen zo warm kwam het aan.

Marieke
26 October 2021

Heerlijke (en veel!), malse, smaakvolle spareribs & snel bezorgd. Ik zou het 6 sterren geven als dat kon!

Guido
24 October 2021

snelle levering goede kwaliteit voor een heerlijke maaltijd

Anoniem
17 October 2021

Heerlijke sparibs, rijst en friet. Eten was goed warm. Bezorger was vriendelijk. Telefonisch waren ze ook vriendelijk.

Julia Duncan
7 October 2021

Lekker eten, prima bezorging

Thijs
23 September 2021

Snelle levering en super lekkere shoarmaschotel. Gratis blikje cola 😀

DJU
20 September 2021

We hebben om 16:30 een bestelling geplaatst met bezorgtijd 20:00. Deze is uiteindelijk om 20:45 bij ons bezorgd. Ik heb ook gebeld en hier krijg ik te horen dat het erg druk is. Ik bestel met een reden 3.5 uur van te voren zodat dit goed ingepland kan worden. Het is helaas niet de eerste keer dat dit gebeurt en ik hoop dat hier wat aan gedaan gaat worden want het eten is namelijk heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daphne Stuart
19 September 2021

Wij hadden om 18.04 besteld via jullie eigen app, helaas werd onze maaltijd pas om 20.15 geleverd. Uitleg was dat Thuisbezorgd een storing had en dat jullie pas laat de bestellingen van Thuisbezorgd binnen kregen. Ik dacht dat als je via jullie eigen app beter en sneller geleverd zou krijgen, maar jullie gaan eerst de bestellingen doen van Thuisbezorgd. Terwijl wij via jullie eigen lijn binnenkomen, hadden wij ons eten veel eerder kunnen hebben. Ook waren de spare ribs taai zat geen saus meer in de bakken waren bij bezorging op zijn kant in de plastic zak gedaan alles zat onder. Zelfs de zakjes met patat Heel slecht , geen service. Daar betaal ik mijn eten niet voor om zo mijn eten te krijgen. Dus deze x is de recensie slecht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Floor
18 September 2021

Zoals altijd heerlijke spareribs! Vallen van het bot, super mals en lekker warm. Ook de frietjes waren prima! Zijn nog aan het onderhandelen over het recept...

Blije klant
17 September 2021

Snelle bezorging en altijd lekker

Margo
13 September 2021

Was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter de bruijn
5 September 2021

Super goed,goede smaak ,en lekker warm! Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca
21 August 2021

Wederom heerlijk

Guido de Bruin
20 August 2021

snelle levering.en het eten was heerlijk goed op smaak niet te weinig precies genoeg.

Franzi Sal
17 August 2021

Heerlijk. Echt goed warm en knapperig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anouk
16 August 2021

Erg goed eten top min punt keuze tijd Bestekd 18.30 keuze was 19.30 of zo snel mogelijk wij voor het laatste gekozen Kregen het pas 20.45 !!! Denk zet het er dan niet bij meerdere keren gebelt waar het bleef kregen geen contact jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

eter
13 August 2021
Mcr
11 August 2021

Heerlijke spare ribs. Op tijd geleverd en nog heel warm. Toppie.

Heleen
10 August 2021

Wat een zalige spareribs ontvingen wij! Het vlees viel van het bot en was heerlijk mals en lag in zeer smaakvolle saus. Bezorging: vriendelijk en op tijd.

De keuning
6 August 2021

Knoflooksaus is waterig en geen duidelijke knoflook smaak

Daphne Stuart
1 August 2021

Niets aan toe te voegen Altijd perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D stuart
25 July 2021

Top gegeten, zoals altijd. Aan jullie kan niemand tippen. Jullie zijn de beste👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koningen
24 July 2021

Netjes gebracht en prima gesmaakt.

rini
16 July 2021

spareribs heel mals en lekker net als de friet ook de bezorging was snel

Neuhuys
7 July 2021

Snel bezorgd, lekker gegeten!

Sandra
6 July 2021
Guido
25 June 2021

op donderdag avondopleiding het laatste moment nog wat besteld. een hele goede en snelle service. kwaliteit heel goed de juiste smaken.

Rob
20 June 2021

Lekkere shoarma, alleen de frietjes earen slap. Keurig op de gevraagde tijd geleverd.

Ap M
11 June 2021

Spareribs en sauzen zijn top, bijbehorende salade is waardeloos.

Shaniqua
11 June 2021

Super lekker eten, er was een portie patat te kort maar was met 15 min na bezorgd.

Jaimy
7 June 2021

Ik had voor 18.15 besteld. Bezorging 8 minuten eerder 👍 1 bakje knoflook saus te weinig. Na gebeld te hebben werd binnen 5 minuten 2 extra bakjes bezorgd. En als klap op de vuurpijl waren zowel de Spareribs én de Super Shoarma zó ontzettend lekker. Al met al SUPER Service én SUPER kwaliteit. Ik raad iedereen de Mazzel aan. The Best Grillbar in Town. Eet smakelijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
3 June 2021
Tommy
2 June 2021

Zoals altijd verrukkelijke spareribs. Echt een grote aanrader :)

Steve Langham
30 May 2021

Heerlijk spareribs, shoarma, falafel en kipburger. Smaakt lekker en snel geleverd. Hartelijk bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louis
26 May 2021

Bezorging: Prima op tijd. Zoals altijd eten en presentatie prima in orde.

fe
24 May 2021

Gewoon goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bvb
22 May 2021
Kir
22 May 2021

Beste spareribs 👍🏻

TJ
20 May 2021
Paul
18 May 2021

Weer keurig op tijd en heerlijk

Tommy
5 May 2021

Snel bezorgd en spareribs heerlijk mals! :-)

Rebergen
1 May 2021

Heerlijk gegeten.

Errol
29 April 2021

Spareribs waren super lekker....bezorging zelf door bezorger was goed.... Minpuntje was de bezorgtijd. Dit heb ik nu helaas al voor de 3e keer meegemaakt, maar bezorging was 35 minuten te laat. Ik had de bestelling al om 17u geplaatst voor een bezorging van 18u, dus RUIM op tijd. Dit is wél een punt van aandacht want begint een patroon te worden bij mijn bestellingen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daphne Stuart
27 April 2021

Altijd fantastisch eten. Heerlijke spare ribs en vlot geleverd. Top!

Marion
27 April 2021

Snelle levering. Nog goed warm en lekker.

Floor
27 April 2021

Het eten kwam 15 minuten te laat, maar het was het wachten zeker waard! Warme friet en spareribs waarbij het vlees zo van de botjes vliegt. 1 portie is zéker voldoende eten voor een grote eter of 2 kleine eters.

Asmara
21 April 2021

Bezorgkosten mogen echt omlaag! Voor de rest top!

Sal
11 April 2021

Prima te doen. Eerdere bezorging dan aangegeven. 👍🏻 Had graag wat meer uiensaus gehad.

tom
10 April 2021

prima kwaliteit en goede levering!

Kirstin
9 April 2021

Heerlijk!!

Tonnie
1 April 2021

Shoarma zoals altijd heerlijk. De patat daarentegen was amper gebakken en daardoor vet en slap. Jammer

Wilma
28 March 2021

Was weer erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ina
25 March 2021

Spareribs zoooo lekker

Anita Huijsmans
19 March 2021

Heerlijke spareribs!!

Familie Noom
15 March 2021

Wij genieten iedere keer weer van de spareribs. Omdat ze zo lekker zijn hebben we er nog maar net genoeg aan.

Errol
10 March 2021

De shoarmaschotel was prima. Bezorging duurde echter langer dan een uur (19.45u), terwijl in de mail werd aangegeven 19.30u wat 50 minuten geweest zou zijn. Bij de bestelling kon ik kiezen voor zo snel mogelijk óf 19.15u wat 35 minuten zou zijn. Ik vraag me dan af wat “zo snel mogelijk” betekent.

Mir
10 March 2021

Super snel bezorgd.

Milou Mulder
5 March 2021

Kapsalon zoals het hoort. Spareribs heerlijk zacht en smaakvol. Snelle & nette bezorging.

Peter
28 February 2021

Was heel goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Franka
26 February 2021

Zoals altijd heerlijke spareribs gegeten. Bezorging was op tijd.

Willemien
26 February 2021
Hans
25 February 2021
Gina
22 February 2021
Willemien
13 February 2021

Zoals altijd helemaal prima. De cheesecake was ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Sophia
5 February 2021

Mijn bestelling gedaan om 1900 en zou bezorgt worden 1950 dat was voor ons prima Maar helaas zonder belletje of ander bericht was het onderhand bijna 2030 terwijl ik aan de telefoon met de mazzel was ging bij mij de bel. Wil niet zeuren in coronatijd maar het wel even gezegd hebben Eten was goed Mvg

Laura
31 January 2021

Heerlijke spareribs, wat ons betreft de beste in weesp. Vlees valt werkelijk van het bot af zo mals.

Mina
27 January 2021

Altijd goed eten en we genieten ervan :)

T.H.Lau
26 January 2021
Kaylee
18 January 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging, vriendelijk personeel.

Iris
16 January 2021

Vlotte bezorging voor op een vrijdagavond, patatjes waren lekker warm bij aankomst en de ribs heel zacht.

Wilma
10 January 2021

Erg lekker en precies op de tijd die ik gevraagd had. 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemiek
10 January 2021

Heerlijke shoarma schotel en de Kippenvleugels ook erg lekker en netjes op tijd bezorgd.

Henk
6 January 2021
Mike Mulder
4 January 2021

Netjes gebeld dat er nog maar voor 2 personen zoete spareribs waren in plaats van de bestelde 4 personen. Dit gewijzigd naar shoarmaschotels. De aardige bezorger bracht de maaltijden op tijd en heerlijk warm. Voortaan iets vroeger bestellen, want de spareribs worden steeds gewilder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geert
4 January 2021

Snel en vriendelijk bezorgd & goede kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Visser
2 January 2020

Het eten werd keurig optijd bezorgd. De spareribs waren erg lekker en ook goed warm.

Silvia
28 December 2020

Keurig op tijd bezorgd en weer heerlijk en goed verzorgd we hadden toch weer gekozen voor de Argentijnse sparerib schotel voor 2 pers. Maaltijd was ook goed warm. De blijft een favo van ons bij de Mazzel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schultz
27 December 2020

Geen klachten....alles zoals beloofd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

henk
24 December 2020

De kip spareribs 4 stuks hadden wel iets meer mogen zijn.

Pris
20 December 2020

Perfect!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erika
16 December 2020
Maryse
13 December 2020

Wij bestellen hier met enige regelmaat en altijd is het weer heerlijk! We hoeven ook niet meer op te schrijven dat we liever hebben dat er geklopt wordt ivm slapend kind. Altijd netje tikken op het raam! Heel fijn! Dank jullie wel

Remco
6 December 2020
Geronimo De wit
4 December 2020

Was weer prima. Al jaren lang een prima kwaliteit. Ook een dik compliment voor de bezorger. Wat een nette jongen was het. Top 👍🏻

Silvia
3 December 2020

De Argentijnse sparerib was heerlijk wij hebben gesmuld en netjes op afspraak geleverd. Dit is gaan wij echt nog eens bestellen hoor! Portie was groot genoeg! 😋😋

Mike Mulder
29 November 2020

Zeer snelle, aardige en Coronaproof bezorging. Kapsalon en spareribs waren heerlijk. Vlees valt zo van het bot af en de smaak was ook goed. Niet teveel en niet te weinig eten. Prima als altijd. Ga zo door.

Erika
28 November 2020

Heerlijk, prijs kwaliteit goed. Spare ribs waren top, vlees viel van t bot zoals het hoort!

pris
23 November 2020

alles weer heerlijk, alleen jammer dat het blikje cola was vergeten, daarom bestel ik juist via jullie site!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander
20 November 2020

Verreweg de lekkerste spareribs uit Weesp!!

anoniem
9 November 2020
Mattijs
8 November 2020

Heerlijk gegeten en werd sneller bezorgd dan gezegd was 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Floor
4 November 2020

Eten was weer heerlijk, spareribs vielen letterlijk van t bot af. Friet was lekker knapperig. Verheug me nu al op de volgende keer dat we gaan bestellen 😅

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Corine
29 October 2020

Het was zeer warm en goed op smaak Het werd gebracht binnen 50 minuten

Joep
25 October 2020

Super lekker als altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
25 October 2020
Annette
22 October 2020

OP tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Eten was goed warm. Gratis frisdank erbij. Top !!

Marian
17 October 2020

Lekker vlot bezorgd. En het eten was heerlijk

Michelle
5 October 2020

Het eten was heerlijk en goed warm En werd vrij snel bezorgd met in achtneming van de coronaregels Zoals altijd , erg tevreden

Mike Mulder
2 October 2020

Lekkere kapsalon en shoarma. Aardige bezorger.

Ano
29 August 2020
Wil van Kassel
15 August 2020

Het eten was super. Het eten was warm. De aflevering volgens de opgegeven tijd. afgeleverd volgens de richtlijnen. Gaan we zeker vaker doen.

Robin
14 August 2020

Het eten was wederom voortreffelijk, heel goed warm en de kwaliteit zoals gewend. Enkel bezorging was dit keer niet goed, ik had al vroeg besteld voor 19:30 maar de bestelling was ergens verloren gegaan. Rond 19:45 gebeld en toen was het er ook zo, maar wel een beetje slordig.

Henk
13 August 2020

Was weer heerlijk zoals altijd en keurig optijd bezorgt ga zo door

Mike Mulder
12 August 2020

Kapsalon, shoarma schotel en broodje shoarma smaakte goed. Snelle en nette bezorger. Goed verpakte maaltijden.

anoniem
3 August 2020

Bestelling kwam veel later als aangeven, dit kan gebeuren door drukte. Bestelling was niet compleet, werd na telefoontje nageleverd. Waaronder patat die direct richting vuilnisbak kon. Slap en vet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anneke Knollenburg
31 July 2020

prima gegeten

Nigel
22 July 2020

Werd snel bezorgd en was heerlijk. Eten hebben we zelfs even moeten laten afkoelen zo warm was het nog. Altijd weer goed!!

Remco
10 July 2020

goed eten en lekker warm bezorgd

Esther
5 July 2020

Heerlijk gegeten. Top van De Mazzel. Eten kwam bijna op de tijd die ze hadden aangegeven. Dus super. Hier zit een tevreden klant!

Alex
5 July 2020

Door de grote drukte konden ze helaas niet bezorgen op de gewenste tijd. Wel netjes gebeld dat het later ging worden. De shoarma was echt heerlijk, gaan we zeker nog een keer doen!!

Henk
1 July 2020

Was weer super goed

marion
30 June 2020

Eten was heerlijk, goed op temperatuur en netjes op tijd. Ook volgens de regels afgeleverd aan de deur. Gaan we zeker nogmaals doen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koningen
28 June 2020

Prima kwaliteit en snel geleverd

tina
21 June 2020

had extra pita broodje bestel kreeg er als nog maar 1 en kipwas ook erg weinig wat ik van jullie niet gewend ben

Mw Klein
15 June 2020

Super kwaliteit goede bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ap
14 June 2020

Bijgeleverde bakje met salade moet kwalitatief beter. Komkommer, sla en tomaat kleiner gesneden, en graag papieren servetjes bij de bestelling meeleveren, 2 stuks per bestelling of per persoon.

Thomas
7 June 2020

Heb spareribs voor twee personen besteld. Toch opgemerkt dat je dan minder krijgt dan wanneer je twee porties los besteld. Spareribs en patat zijn goed. De salade hoeven ze niet meer mee te sturen.

Trijnie
28 May 2020

Valt helemaal niets op aan te merken.